Sunday, 29 January 2012

"New Class Blog, seriously?"

Heyyyyyyyyyyyy pembaca yang hawt lagi awesome! 

How ya'll feelin' today? <-- awesome people speaks like this yoo

Okay, this class blog is officially made. Now, put your hands in the air and say yeahhhh! #yeahhhh! Hopefully blog ini dapat sambutan yang hangat dari kalian yang disayangi. Hahaha ツ We're students of 3 Amal 2012 from Kolej Tun Datu Tuanku Haji Bujang. Kalau nak tauk pasal sekolah ni, tekan link ini: kolejku. Before Amalians post anything else kat blog ni, we would like to ask for everyone's support. Macam mana? Alaaaa, korang kan cemerlang. Tak kan tak tau. Hehehe.  Duit tumpang bas, nasihat, teguran membina, pelempang, dll. That's all we need. Ohh, doa anda semua juga diperlukan. We're facing PMR this year. Awesome jyeahhh we rock booyeah #gimik jap :D Hopefully we'll excel in our studies. Ameeeeennn. And not to forget ... kalau kami post apa-apa yang menyentuh sebarang perkara yang tut, tut, tut dan tut .. kami ucapkan sorry sorry sorry lalalala. #bajet super junior.


Okay, admins of this blog? 
Joel, Gibson, Rizwan, Waniek & Neben


MEREKA INILAH ADMINS YANG BERTANGGUNGJAWAB 
MENJALANKAN TUGAS YANG BERAT INI

Anyways, just to let everyone know .. Amalians got KILLA SWAG.

OKBAI. Til the next entry! v^_^ <-- kiut sik?

1 comment:

  1. me also PMR candidate thiz year..
    gud luck yea..

    ReplyDelete